avbryt

Personalkonton och användare

Du har tre nivåer att välja på när du lägger till användare för att kunna begränsa vilken typ av information de kan se: Full tillgång - Kommer åt alla funktioner i systemet. Utvecklare - Appar - Teman - Produkter - Kategorier - Bloggartiklar - Sidor - Navigering Redaktör - Produkter - Kategorier - Bloggartiklar - Sidor - Navigering

Läs mer →


Nyhetsbrev