Support / Dropshipping / BigBuy - hitta produkter till din webshop

BigBuy - hitta produkter till din webshop


Om du vill hitta produkter till din shop för att utöka ditt egna lager eller för att helt enkelt börja utan ett eget lager har BigBuy ett stort sortiment men 10.000-tals produkter att välja från. 

När du har en webshop hos PandaCommerce kan du installera vår BigBuy app och på ett smidigt sätt få in produkter som sedan kopplas ihop med BigBuys API vilket gör att hela orderprocessen är automatisk.

Har du ingen webshop med oss än? Registrera en shop i dag, du har 14 dagars gratis testperiod, utan att du behöver lägga in kontokort eller förbinda dig på annat sätt. Om du inte vill fortsätta efter 14 dagar stängs shoppen automatiskt.

1. Installera appen och Välj produkter

När du lagt in API nycklar som du får från BigBuy kan du i appen se en lista på alla de produkter som finns hos BigBuy.

zoom

I denna lista är det sedan bara att markera vilka du vill importera. Och trycka sedan på "Action" och "Importera till butik" längst upp.

2. Order Inställningar för att automatisera leveranserna

När du använder produkter från BigBuys lager kan du automatisera hela order- och leveransprocessen. Under [Kassa & Betalning] och rubriken Orderbehandling kan man använda inställningen "Ta betalt direkt" samt "Leverera automatiskt beställningens produkter." samt "Skicka e-post till kund om leverans.", dessa inställningar gör att du inte behöver göra något för att sköta dina leveranser och har tid till annat.

Mer information

Gå till BigBuys B2B shop för att se vilka produkter du kan sälja i din shop.


Har du problem att komma igång eller har du andra frågor? Skriv till oss på support@pandacommerce.net

Nyhetsbrev