Support / Bloggartiklar / Hantera bloggar och bloggartiklar

Hantera bloggar och bloggartiklar

Gå till Bloggartiklar i Huvudmeny.

Härifrån kan du skapa nya blogginlägg, hantera bloggar och kommentarer. Du kan även Söka efter artiklar och Filtrera dina resultat på olika sätt.

Bloggartiklar är ett kraftfullt verktyg som med hjälp av taggar kan användas till allt från bloggande till undersidor med olika typer av information för din shop. Du kan välja att visa senaste blogginlägg på din Indexsida utan kodning.

Skriv en ny artikel

För att skapa ditt första inlägg tryck på Skriv en ny artikel (längst upp till höger).

Redigeringsverktyget för text och media har en rad olika funktioner för titlar, centrering, foto och video, länkar och mycket mer.
Författare är kopplat till vem som är inloggad (för dig som har flera användare).
Har du flera bloggar kan du välja vilken blogg du vill posta i.
Med taggar kan du organisera artiklar.
När du skapar en ny artikel är den i synligt läge. Du kan ändra artikeln till dold när du själv vill. På detta sätt kan du spara utkast som du börjat skriva på.
Hantera bloggar

Här kan du söka på bloggar, skapa ny blogg samt gå in på en blogg genom att trycka på bloggens titel ( i blått). Du kan även navigera till Bloggartiklar via den vita knappen (uppe till höger).

Hantera alla kommentarer

Detta fönster visar alla kommentarer som besökare på din blogg skrivit.
Inställningar för att stänga av kommentarer samt förhandsgranskning av kommentarer hittar du under Hantera bloggar / Kommentarer.Har du problem att komma igång eller har du andra frågor? Skriv till oss på support@pandacommerce.net

Nyhetsbrev