Butiksinställningar - Språk

Gå till Huvudmeny > Butiksinställningar > Språk

Här kan du välja bland befintliga språk för text och meddelanden i din shop. Allt från cart och kassa till felmeddelanden och checkout. Du kan även skapa och editera egna översättningar för de språk du saknar.


Språk 

Här kan du se Aktivt språk, tillgängliga översättningar och status samt Skapa en ny översättning. För närvarande finns språken Engelska och Svenska. För att börja på en ny översättning tryck på knappen "Skapa en ny översättning" (blå knapp längst upp).Skapa ny översättning

Välj vilket språk du vill översätta till i rullgardinsmenyn. Tryck därefter på "Skapa en ny översättning" (grön knapp nere till höger).


Översätt

Översättning av nytt språk är indelat i 11 olika flikar. Varje flik hanterar olika menyer som checkout, header och collection. Navigera mellan dessa genom att trycka på respektive fliks namn (näst längst upp).Varje flik har två kolumner. Den vänstra kolumnen innehåller det språk du översätter från och den högra det du översätter till. Du behöver inte spara dina ändringar här då detta sker automatiskt.
När du är färdig med en översättning och vill använda den tryck på knappen "Använd språk" (grön knapp uppe till höger).


Radera en översättning

För att radera en översättning välj den inställningen, scrolla längst ner i översättningsfönstret och tryck på knappen Ta bort (längst ner till vänster).

Har du problem att komma igång eller har du andra frågor? Skriv till oss på support@pandacommerce.net

Redo att se vad PandaCommerce kan göra för ditt företag?

Skapa konto