Installera Tradera som säljkanal

Tradera är en marknadsplats där både privatpersoner samt företag kan sälja sina produkter. Ditt lager som du har på Pandan kan enkelt kopplas ihop med tradera genom att koppla på vår Tradera App. Det enda du behöver är ett företagskonto hos Tradera, läs mer här om att sälja på Tradera: Företagssäljare: Vi har kunderna – du har produkterna!

Steg 1: Installera Appen

Inne på menyalternativet "Appar" finns en knapp längst upp till höger för att hitta fler appar, klicka på denna. Detta tar dig till vår Appstore där du kan se vilka appar som finns tillgängliga att installera. Du installerar appen och ger den tillåtelse att skriva ordrar samt produkter och i ett sista steg loggar du in på Tradera samt anger din shop url på PandaCommerce.

Steg 2: Skapa kategorier

För att kunna publicera produkter på Tradera behöver man tilldela kategorier enligt Traderas kategoriträd. I PandaCommerce sätter man upp dessa kategorier genom att koppla en intern titel till en "Kategorisökväg", de kan då användas för produkterna vid publicering.

För att underlätta går det att använda tidigare skapade Pandakategorier när dessa ska kopplas till produkten, detta medför att man slipper att koppla på varje kategori enskilt.

Steg 3: Gör inställningar

Under [Settings] ställer du in dina inställningar för Tradera.

Steg 4: Lägg upp annonser

Se till att synbarheten är påslagen för produkter du vill sälja på Tradera. Detta kan du göra genom att antingen gå in på produkten och längst ner klicka i "Tradera Auktion".

Du kan också bulk-editera produkter i "Produktvyn"

När detta sedan är gjort kan man välja att publicera en annons på Tradera. Detta gör du enklast genom att markera de produkter du önskar att publicera i "Produktvyn" och sedan välja "Edit Listings" eller "Publish Ads". Väljer du "Edit Listings" kan du gå igenom dina annonser och göra inställningar för varje produkt, eller bara dubbelkolla.

Har du problem att komma igång eller har du andra frågor? Skriv till oss på support@pandacommerce.net

Redo att se vad PandaCommerce kan göra för ditt företag?

Skapa konto