Vanliga frågor och svar


Har ni någon uppsägningstid eller bindningstid?

Nej, du kan avsluta ditt konto när du vill. Du kan också upp- och nedgradera ditt abonnemang precis när du vill.

Varför tar ni betalt i USD? Jag vill betala i svenska kronor.

Du ligger förmodligen kvar på en gammal abonnemangsform när vi endast tog betalt USD, numera har vi Euro och SEK som valutor.


Kommer ni att ändra era priser?

Om du redan har valt ett abonnemang kommer du att behålla ditt pris oavsett om vi ändrar våra priser i framtiden. Däremot kan ditt pris ändras om du upp- eller nedgraderar din webshop.

När tar ni ut en transaktionsavgift?

Beroende på ditt abonnemang, så fort en order görs via din webshop eller genom en försäljningskanal som hanteras genom PandaCommerce. För vissa Appar kan det också tas ut en säljavgift, det ska isåfall framgå i produktsidan för appen.


Hur börjar jag att ta betalt i min webshop?

När du öppnar en butik, får du en betallösning från Stripe (kreditkort direkt i kassan), men det går bra att använda andra leverantörer också. Om du vill använda en annan leverantör behöver du ha eller skaffa dig ett konto hos en våra många betalleverantörer, sen skriver du in uppgifterna i din butiks inställningar för betalningar och då kan du börja ta emot pengar från kunder.

Hur börjar jag sälja mina produkter på t.ex Fyndiq ?

Du behöver först skaffa ett konto på marknadsplatsen som du sedan enkelt ansluter till din butik genom att trycka på tab-knappen och sen hantera kanaler, fyll i dina uppgifter och publicera dina produkter i säljkanalerna.

Redo att se vad PandaCommerce kan göra för ditt företag?

Skapa konto