Din första webshop?

Ingen fara!

Att starta en webbshop med PandaCommerce är så enkelt att inga förkunskaper krävs. I den överskådliga instrumentpanelen ser du tydligt hur långt du kommit och vilka steg du har kvar för att börja sälja varor i din shop.

Även vårt minsta abonnemang har alla viktiga funktioner som behövs för att komma igång, till en väldigt låg månadskostnad. På så sätt kan du pröva dig fram utan att dra på dig stora löpande kostnader.

Nå snabbt ut till fler 

PandaCommerce samarbetar med de flesta stora kanaler och tjänster. När du skapat din shop kan du enkelt nå fler kunder via olika försäljningskanaler. Här finns allt från Fyndiq till Tradera.

Väx i din takt

När din omsättning och ditt utbud växer kan du enkelt växla till upp till det abonnemang som bäst passar dina behov. Självklart kan du även växla ner när du vill.


Är PandaCommerce rätt för dig?

Bästa sättet att veta om PandaCommerce passar dig är att sätta upp ett testkonto. Utan kostnad eller ens ett betalkort får du en testperiod på 14 dagar. Om du inte vill fortsätta med din shop efter provperiodens slut avaktiveras din shop automatiskt. Du behöver inte lyfta ett finger.

Redo att se vad PandaCommerce kan göra för ditt företag?

Skapa konto